At we can only deliver to .
Do you have a delivery adress in ?
Shop at
Visit
Choose country
Leverans 1-3 dagar
Fraktfritt över 299kr
Just nu! 25% på 30x40 posters* - Läs mer
Posters
Ramar
Inspiration
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
TOTALSUMMA
Kvar till fri frakt
Till kassan
0 Varor
Fortsätt handla
Till kassan

Sekretesspolicy

Personuppgifter

Din personliga integritet är mycket viktig för oss och vi eftersträvar att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Det är vår intention att alltid följa alla gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd. Vi vill med den här policyn hjälpa dig att förstå vilken information vi samlar in och hur denna kan komma att användas. I samband med köp eller lämnande av uppgifter så godkänner du policyn och samtycker till behandling av dina personuppgifter i enlighet med nedan.

Personuppgiftsansvarig

Desenio AB, 556763-0693
Högbergsgatan 44 (besöksadress)
SE-118 26 Stockholm, SVERIGE

är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Personuppgifter vi behandlar

Vi behandlar uppgifter som du lämnar eller har lämnat till oss på desenio.se eller som vi samlar in genom exempelvis cookies för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund och för att kunna hantera dina köp.

De personuppgifter vi kan få tillgång till är: personnummer, kön, namn, adress, leveransadress, telefonnummer, e-mailadress, IP-adress, order- betal- och köphistorik, betal- och kreditkortsnummer.  

Användning:

Uppgifterna kan utöver ovanstående även användas för statistikändamål, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för identifikation. De kan även komma att användas för utskick per sms, e-post och post samt, om du inte invänt mot detta, för marknadsföring och information via telefon. Om du vill avbryta marknadsföring mot dig som kund kan du kontakta oss på Kundservice.

Lämnade och insamlade uppgifterna kan komma att användas för att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra vår sajt. Behandling i syfte att förbättra betalningslösningar och betalningsprocesser inkluderar behandling där dina personuppgifter, bl.a. ditt personnummer, överförs till andra bolag och tredjepartsleverantörer i egenskap av analysunderlag. Uppgifter kan samköras med uppgifter från andra register, t.ex. kreditupplysningsregister. Vi kan komma att behandla ditt personnummer i samband med köp i kreditupplysningssyfte på uppdrag av betalnings- och kreditföretag. 

Med största försiktighet kan uppgifterna komma att samköras med andra register, både inom och utom EU, samt att dina personuppgifter kan överföras till, och behandlas av samarbetspartners i tidigare nämnda syften i linje med gällande lagar och regler. Vidare kan personuppgifterna även komma att delas eller samköras med myndigheter och våra samarbetspartners för exempelvis leverans, kreditupplysningar och betalningar.

Genom att godkänna Desenios sekretesspolicy i samband med köp eller lämnande av uppgifter så samtycker du också till att dina personuppgifter överförs till land utanför EES.

Försäljning av bolag

Vid en eventuell försäljning av Desenio eller vid samgående med annan organisation kan vi komma att dela dina personuppgifter med våra rådgivare, eventuell köpare och dennes rådgivare och även lämnas vidare till bolaget nya ägare

Google

Desenio använder Googles annonstjänster. Du kan läsa mer om Googles insamling, delning och användning av data här.

Skydd av personuppgifter

Vi har säkerhetsrutiner och tekniska skydd för att ha personuppgifterna i säkert förvar. Tillgången till personuppgifter är begränsad och de anställda måste identifieras för att komma åt de uppgifter de behöver.

Desenio använder sig bl.a. av SSL (Secure Socket Layer) för säker överföring av data via nätverk och Internet. Du behöver kontrollera att inte SSL är avstängt i inställningarna för den webbläsar du använder.

Tid

Om du lagt en order eller skapat ett konto på Desenio, och därmed samtyckt till att vara registrerad hos oss, sparar vi dina uppgifter tills du avregistrerar dig. Du kan när som helst avregistrera dig. Personuppgifter vi får eller samlar utan att du registrerat dig sparar vi så länge det är enligt lag är nödvändigt eller så länge det är nödvändigt för att fullgöra våra samt samarbetspartners åtaganden till dig, såsom exempelvis för leveranser och garantier.

Uppgifterna sparas oavsett inte längre än gällande personuppgiftslagstiftning tillåter.    

Dina personuppgifter

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig gratis en gång per kalenderår. För att få det behöver du göra en skriftlig begäran till oss. Enligt PUL ska du skicka in den underskriven per post. Den kan inte skickas per e-post. Adressen till Desenio hittar du på desenio.se

Det är viktigt för oss att vi har korrekta och aktuella personuppgifter. Kontakta oss om vi behöver göra ändringar. Du kan, och har rätt, att när som helst begära att dina personuppgifter rättas, raderas eller blockeras..

Du kan, och har rätt, att när som helst återkalla godkännandet av behandling av dina personuppgifter. Du kan begränsa återkallandet till endast en del av behandlingen, till exempel behandling som rör direktmarknadsföring.

Begränsning

Vår webbplats länkar till webbplatser som inte står under Desenios ägande eller kontroll. Vår Integritets- och sekretesspolicy gäller enbart Desenios webbplatser och endast på dessa tar vi ansvar. Om du lämnar Desenios webbplatser för en annan webbplats bör du läsa den webbplatsens motsvarande policy.

Förändringar av integritets- och sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna policy när som helst i och i den utsträckning vi anser nödvändiga för att uppfylla nya lagkrav, tekniska krav eller för att åtgärda störningar. Ändringar av policyn publiceras på webbplatsen.

Cookies

Här hittar du mer information kring vår Cookie-policy.

*Villkoren uppdaterades senast 15-11-2017



Så tycker våra kunder

9.2
Baserat på 10619 omdömen. Se några av omdömena här.
utmärkt snabb leverans, allt som förväntat! 17 Nov Therese Rydström
Grymt! Snabb leverans, allt stämde och var smidigt packat! 17 Nov Miranda
Superbra info Superbra info, snabb leveranstid 17 Nov Ida Andersson
Enkel hemsida Enkel hemsida, snabb leverans, man kan inte begära så mycket mer 😊 16 Nov Jessica Brännström

Snabba
leveranser

Matt premiumpapper
& kvalitativt tryck

Säkra
betalingar

Trustpilot
omdömen

×
Fortsätt handla
Till kassan
Fortsätt handla
Till kassan

Fullborda din tavelvägg

CHOOSE YOUR COUNTRY

Kontakt

Bevakning av

Shoppa nu, betala först efter nyår!

Presentkort

Ditt presentkort är nu aktiverat. Beloppet dras av i kassan.
Fortsätt handla
Handla senare